kontakt@sats-kbh.dk

Opslag

16 mar 2019

Tilmeld dig Kursus i Akut Patient

/
Udgivet af
/
Kommentarer0

Vi kommer alle til at stå der en dag

Trænger du til at finpudse akutte behandlingstiltag, algoritmer og procedurer når det gælder de hyppigste og mest livstruende medicinske- og kirurgiske tilstande, som man kan møde i klinikken? Eller står du måske og skal til eksamen i Akut Patient?

Akut Patient er et teoretisk såvel som praktisk kursus, der gennemgår de hyppigste og mest livstruende medicinske- og kirurgiske tilstande, som man kan møde i klinikken. Kurset er opdelt i en teoretisk del og en praktisk del. På den teoretiske del gennemgås de patoanatomiske og –fysiologiske årsager bag førnævnte tilstande, ligesom akutte behandlingstiltag, algoritmer og procedurer diskuteres, mens den praktiske del af kurset består af simulationstræning med forskellige akutte cases.

Kurset er til denne omgang blevet opdateret og forbedret og tilmeldingen til den enormt spændende og lærerige dag på CAMES Herlev den 13. april er nu åben – vi glæder os til at se dig!

Hvem er du?
Medicinstuderende – intet semester krav.

Såvel eksamensnære 12. semester som 1. semesters- nysgerrige sjæle er velkomne.
Kurset er baseret på pensum til 12. semesters eksamen i Akut Patient, men undervisningen er indrettet, så alle kan være med.
Vi garanterer udfordring uanset fagligt niveau!

Det praktiske:
Kurset foregår på CAMES Herlev den 13. april i tidsrummet 08.00 – 17.30
Du kan tilmelde dig HER

Kontakt
Mathias Hindborg, mathiashindborg@gmail.com

Skriv en kommentar