kontakt@sats-kbh.dk

Opslag

20 aug 2019

SATS søger frivillige lægehjælpere til DHL-stafetten og CPH Half!

/
Udgivet af
/
Kommentarer0

Kunne du tænke dig at bruge nogle af dine (uafprøvede) kompetencer eller tilegne dig nogle nye? Hjælp det lægefaglige team ved DHL-staffen i næste uge og ved CPH Half i september, og få nogle gode fifs med på vejen af ”de voksne” mens du drøner rundt og ser til at alle er ABC-stabile, bliver syet med den rigtige tråd og får en ankelledsundersøgelse de aldrigt vil glemme.

Til DHL-stafettener der akut behov for hjælp dagene mandag den 26/8 til og med fredag den 30/8 i tidsrummet 16:45 indtil ca. 21:30.

Der er brug for 3-4 frivillige lægehjælpere pr. dag og man er velkommen til at være med flere dage. Der er ingen krav til semestertrin eller tidligere erfaring.

Til CPH Halfer der blot behov for frivillige lægehjælpere den 15. september i tidsrummet 9:45 indtil ca. 15:00. Her er der behov for 10-12 medicinstuderende og der er ligeledes ingen krav til semestertrin eller tidligere erfaring. Mødested vil være Østre Allé i lægeteltet.

Hvis det er noget for dig, så kontakt kursus@sats-kbh.dkog skriv hvor du ønsker at være lægehjælper. Hvis du har mulighed for at medbringe cykel og cykelhjelm (til CPH Half) hører vi gerne dette. Ellers så husk blot praktisk tøj til dagen.

Skriv en kommentar