+45 42427287
kontakt@sats-kbh.dk

Privatlivspolitik

Generelle oplysninger

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS København)

Blegdamsvej 3b
2200 København N
Email: kontakt@sats-kbh.dk
Telefon: +45 42427287

CVR: 36143916

Behandling af personlige oplysninger

SATS søger til enhver tid at informere åbent om, hvordan vi registrerer anonymiserede oplysninger og oplysninger ifm. oprettelse af bruger, køb, registrering mv. Brug af SATS hjemmeside foregår anonymt og via kryptering med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dataen opbevares sikkert og fortroligt jf. persondataloven. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler til internettet, hvilket betyder, at der kan være en risiko for, at udenforstående uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har angivet disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i et kursus mv. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, semestertrin, køn og alder.

Personoplysningerne benyttes til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Cookies

Dette website anvender cookies til analytiske formål samt for at kunne udføre og opretholde flere af sidens funktioner. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger og cookies kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandlingen af personoplysninger og cookies. I tilfælde af væsentlige ændringer, oplyses der herom i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.

Adgang

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtig eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Ønsker du adgang eller indsigelse til de oplysninger, som er registreret om dig hos SATS, skal du rette henvendelse på kontakt@sats-kbh.dk eller telefon +45 42427287.