kontakt@sats-kbh.dk

Opslag

10 aug 2019

Kom gratis med til SSAI Congress i København!

/
Udgivet af
/
Kommentarer0

Nu har du som medicinstuderende med interesse indenfor anæstesiologi, traumatologi og intensiv medicin en fantastisk mulighed for at høre om alt det nyeste forskning og de nyeste behandlingsmetoder.

SSAI (The Scandinavian Society Anaesthesiology and Intensive Care Medicine) afholder i år deres kongres i København den 28.-30. august i Tivoli Congress Center og har i den forbindelse brug for en hjælpende hånd med det praktiske alle tre dage. Det er opgaver der ikke kræver erfaring forud for og til gengæld for at hjælpe en dag, får man fri adgang de to andre dage.

SSAI er en paraply organisation for anæstesi og intensiv behandling for hele Norden og holder kongresser hvert andet år, der udover at samle de behandlere og forskere fra Norden også får besøg af mange internationale gæster og deltagertallet ligger omkring 1000. Du kan læse mere om SSAI her

Da normal adgang til kongressen koster 6.800 kr. er dette en fantastisk mulighed for dig for at komme helt tæt på der hvor tingene rører sig, helt uden at skulle tage SU-lån. Der er et behov for ca. 10 personer om dagen, men pladserne forventes at blive besat hurtigt.

Hvis du ønsker at deltage eller har spørgsmål, skal du sende navn, telefonnummer, semestertrin (det er frit for alle semestertrin) samt hvilken af de 3 dage, man vil “arbejde” til ckri0094@regionh.dk

Skriv en kommentar