kontakt@sats-kbh.dk

Handelsbetingelser/Aftalevilkår

Generelle oplysninger

Studerendes Anæstesiologiske og Traumatologiske Selskab (SATS København)

Blegdamsvej 3b
2200 København N
Email: kontakt@sats-kbh.dk
Telefon: +45 42427287

CVR: 36143916

Bestilling og betaling

SATS København modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og American Express. Ved betaling vil pengene blive trukket på ens konto den førstkommende hverdag. Ved bestilling uden betaling forbeholder SATS sig retten til at annullere bestillingen såfremt der ikke forekommer en betaling inden for 7 hverdage. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. I prisen er medreget et kortgebyr.

SATS København kryterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktion via vores betalingssystem.

Levering

Når du køber billetter online på sats-kbh.dk bliver den elektroniske billet tilknyttet den pågældne bruger, der betales under. Ved køb af en elektronisk billet, vil du modtage bekræftigelses/verifikationskode via e-mail og der vil blive tildelt en unik kursuskode som kan ses under betalte kurser på ens profil. Såfremt man ikke endnu har betalt vil ens bestilling forekomme under bookede kurser, med mulighed for at tilføje betaling.

Fortrydelsesret, bytteret og forældelse

Der er ingen fortrydelsesret på køb af billetter. Onlinekøb af billetter og kontigent er desuden ikke omfattet af fortrydelsesretten i henhold til forbrugeraftaleloven jf. lovens §18, stk. 2, nr. 12. Du kan derfor ikke få refunderet billetten.

Tilmelding/billetten er tilknyttet den bruger, den er købt til, og en unik kursuskode. Denne kursuskode er det egentlige adgangsbevis til et konkret arrangement. Tilmeldingen/billetten er kun gyldig, såfremt kursuskoden er aktiv. Det betyder, at billetter, der er blevet annulleret, ikke er gyldige. Koden accepteres kun én gang ved adgang til et arrangement og kan således ikke forsøges anvendt flere gange eller kopieres.

Videresalg af billetter til SATS’ arrangementer, ved hvilket salg sælgeren søger at opnå fortjeneste, er forbudt jf. lov om billethajer §1. Ulovlig kopiering eller ulovligt videresalg vil betyde, at du ikke får adgang til arrangementet.

Aflysning og reklamation

Bliver et arrangement du har billet til aflyst, kan du få refunderet billetprisen. I et sådan tilfælde skal der tages kontakt til kasserer@sats-kbh.dk, såfremt at refunderingen ikke sker automatisk.

Enhver form for reklamation, der vedrører et arrangement eller kontingent, skal rettes til kasserer@sats-kbh.dk

Ansvarsfraskrivelse

SATS tager forbehold for fejl og ændringer i priser, udbud, kursusdage og tidspunkter mv.