KontaktansvarligJohan Jokinen
TypeOnsite
Dato25 apr 2020 - 26 apr 2020
TidLørdag: kl. 10-17, Søndag: kl. 8-17
StedCAMES, Herlev Hosptial
Plads24/40
Pris350 KR,-

Introduktion

Anæstesien er et speciale med mange retninger og berøringsflader, som dog kun i lille omfang berøres på de danske medicinstudier. Dette gøres der nu op med med dette introduktionskursus i anæstesi for medicinstuderende til medicinstuderende.

Kurset er et teoretisk og praktisk kursus omhandlende de fire søjler i anæstesien:
1. Præhospital behandling, herunder akut- og traumebehandling
2. Anæstesi og perioperativ medicin
3. Intensiv medicin
4. Smertediagnostik og smertebehandling

Således introduceres til de centrale dele af det anæstesiologiske speciale gennem aktiverende undervisning med fede patientcases, workshops og simulationer. På kurset vil der blive lagt vægt på den praktiske udførsel af procedurer samt anvendelse af den tilegnet viden. Udover den generelle introduktion gennem undervisningen, vil der være fokus på teamsarbejde, som også er et vigtigt redskab i den anæstesiologiske værktøjskasse i pressede situationer.

Kurset er landsdækkende og giver således også mulighed for socialt samvær med SATS’ere fra de andre universitetsbyer. Lørdag aften vil der også være fælles middag, hvor man kan være sammen i andre omgivelser.

Kurset forudsætter ikke kendskab til anæstesi – hverken teoretisk eller praktisk. Kurset er for alle medicinstuderende uanset semester – alle kan få noget ud af det.

Bemærk at kurset afholdes over to dage:
Lørdag d. 25. april fra kl. 10.00-17.00.
Søndag d. 26. april fra kl. 8.00-17.00..

Billeder fra kurset

Undervisere:

Består af undervisere i form af læger i KBU-læge, læger i introduktionsstilling eller hoveduddannelse.