kontakt@sats-kbh.dk

Opslag

8 aug 2018

Børneliv

//
Kommentarer0

SATS København bringer et opslag på vegne af Børneliv:

Vil du gøre børn klogere på deres egen krop, og lære at undervise voksne i førstehjælp gennem virtual reality film? Så bliv frivillig i Børneliv.

Børneliv er en frivillig non profit organisation, der består af over hundrede frivillige børnelæger, sygeplejeske og medicinstuderende. Vi tror på, at vi kan ændre børns opfattelse af deres egen sundhed og gøre deres liv mere trygt ved uddannelse af de voksne omkring dem i livreddende førstehjælp. Vi tager hver uge ud på skoler (primært 0. 5. klasser) og holder sjove, interaktive workshops om kroppen for børn, og som noget helt nyt går vi i efteråret i gang med at undervise voksne i førstehjælp med Virtual Reality film. Filmene er produceret af Børneliv med Thure Lindhart, Bodil Jørgensen og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne. Som medlem kan man være med til begge dele eller prioritere et af emnerne, hvis man fx mest brænder for undervisning i genoplivning.

Som medlem af Børneliv får du en række privilegier. Udover den praktiske træning gennem skolebesøgene får du også et kursus med De Danske Hospitalsklovne, som vil give dig nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan du kan kommunikere endnu bedre med børn. Du får også et certificeret CAMES VR førstehjælpskursus. Alle disse fordele er en del af Børnelivs intro kursus, som strækker sig over fire sessions, og den første vil finde sted tirsdag d. 25 september kl 17 på Fælledvej 12. Herlighederne vil samtidig også byde på en storartet fest d. 6 oktober, hvor du kan møde hele team Børneliv. Vores organisation lægger generelt stor vægt på et stærkt sammenhold, og vi holder spændende, faglige aftener, Medicin og Vin, og sjove fester. Så Kom og vær med! Tjek http://www.boerneliv.org/ for mere information.

Deadline for motiverede ansøgninger fra nye medlemmer: Send inden d. 15 september en kort motiveret ansøgning til boernelivsemithjerte@gmail.com, hvor du på ti linjer redegører for, hvorfor du gerne vil være med i Børneliv. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv en kommentar