kontakt@sats-kbh.dk

Opslag

14 okt 2018

BLIV FIGURANT TIL FULDSKALAØVELSE

/
Udgivet af
/
Kommentarer0

Vil du være med til at øve Akutberedskabet, brandvæsnerne og politiet på Københavns Vestegn? Kan du spille tilskadekommen, fastklemt og skræmt? Vil du se beredskaberne an indefra? Så har du muligheden onsdag den 14. november, hvor myndighederne laver en fælles fuldskalaøvelse i Høje Taastrup.

Sminkningerne starter fra kl. 16.00 og du vil efter udsmykning og instruktion blive placeret på et af flere skadesteder eller blive sendt til en af akutmodtagelserne i Region H som tilskadekommen. Når du er færdigbehandlet på Behandlingspladsen eller Akutmodtagelsen, får du en omgang mere. Selve øvelsen starter kl. 19 og slutter allersenest kl. 02 – formentlig tidligere for de flestes vedkommende.

Øvelsen er træning af samarbejde mellem brandvæsnerne, Region H, politiet og AKS, Beredskabsstyrelsen og andre aktører indenfor akutområdet.

Hvis du har tøj, der må komme blod på og klippes i, må du meget gerne medbringe det (husk tøj til at komme hjem i bagefter!).

Hvem er du?
Medicinstuderende – intet semesterkrav

Det praktiske:
Afholdes onsdag den 14. november kl. 19-02 i Høje Taastrup
Deltagelse er frivilligt og ulønnet og du skal være fyldt 18 år. Til gengæld får du en sandwich og kildevand, kaffe og te – og så oplevelsen!

Kontakt:
Martin Fjordholdt
martin.fjordholt@regionh.dk

Skriv en kommentar